Moet je contact nemen

Zaalverhuur

Neem contact met ons op via info [!at] waterkracht.de of [!at] germanmanuelquarter.nl voor meer informatie. Salon We zijn gevestigd in de Duitse wijk in Amsterdam. Ideale plek voor presentaties, workshops, films en netwerkgesprekken. Trakteer uzelf en uw bezoekers op heerlijk gebak, koffie en koffiedranken. In onze salon bieden wij vanaf 11:30 uur een gratis licht lunchbuffet aan voor twee of drie uur. We kijken ernaar uit u te ontmoeten! Houdt u van technologie? Zo ja, dan hebben wij de beste werkplaats voor u. We hebben een kleine studieruimte met ergonomische stoelen waar u kunt werken en wachten op vragen. Er is ook een grote zithoek.

Over de Ansorge Software Hub Ansorge Software Hub is de lokale software gemeenschap die zich richt op het ontwikkelen, verbeteren, delen en bruikbaar maken van software. We staan open voor alle leden van onze gemeenschap, artiesten, technologie professionals en mensen met een interesse in software, om deel te nemen en mee te helpen.

Waar richten we ons op Momenteel ligt onze primaire focus op softwareontwikkeling, en op de ontwikkelingsgebieden die we hebben gekozen om aan te werken (C++, Dart, JavaScript, PHP, Python). We zijn ook geïnteresseerd in het bouwen van tools die de kwaliteit en toegankelijkheid van professionele ontwikkeling verhoogt. Onze vragen voor de nabije toekomst? Iets anders dat u zou kunnen interesseren? We zijn altijd op zoek naar feedback.

Steun de software en open IT beweging Laten we enkele programma’s en websites maken die we allemaal elke dag kunnen gebruiken. Vergroot ons algemene geluk Wanneer individuen software tools gebruiken, hebben de universiteiten en IT afdelingen de kans om het grote publiek te informeren over hun werk. Nieuwe talenten helpen aantrekken Beschikt u over vaardigheden in een bepaalde technologie? Heb je 20 jaar besteed aan het opbouwen van voldoende vaardigheden op een bepaald gebied? Stop met wat u aan het doen bent en solliciteer naar uw droombaan. Ontdek de prachtige natuur Start uw eigen bedrijf of ga een relatie aan met een van onze partners! Ik zei toch dat het sexy zou worden! FAQ Zie ook onze project roadmap. Het doel van Ansorge Software Hub Wanneer moet ik solliciteren? Hoeveel tijd heb ik nodig om te solliciteren?

Binnen een dag, natuurlijk. We hebben al verschillende sollicitanten en velen van hen hebben hun offertevoorstellen al op voorhand ontvangen. Als je al hebt gesolliciteerd, houden we je gedurende de hele sollicitatieprocedure op de hoogte, zodat je het initiatief niet mist. Wanneer krijg ik bericht en wanneer kan ik contact opnemen?

In overeenstemming met agile praktijken zullen wij pas contact met u opnemen als wij onze beslissing hebben genomen en al uw e-mails hebben ontvangen natuurlijk. We zullen al uw locatie, dag en datum van uw telefoontje en e-mail bewaren. In de tussentijd, als je een vraag hebt, aarzel dan niet om deze aan een van de managers te stellen. Heeft u nog andere eisen voor de kandidaten? Zo ja, laat het ons weten!

Moet je een portaal openen? Eigenlijk niet! Wij zien niet veel waarde in het creëren van een echt portaal dat de creatie van software/Informatietechnologie producten aanmoedigt. We nodigen alleen mensen uit voor onze gemeenschap. Ik hou echt van wat we aan het oplossen zijn.

je deelt gewoon foto’s van je werk. Ja, dat moet je toevoegen aan je open source is een groot geschenk dit project. Moet ik in Amsterdam zijn om te solliciteren? Nee! Wij accepteren al onze sollicitanten vanaf het hierboven genoemde platform. Je kunt je toch wel voorstellen dat als je je aanmeldt bij IndieWeb, dat waarschijnlijk betekent dat we je ontmoeten voor een praatje? Ik dacht dat je zaalverhuur nodig had?

Wij zijn geen bedrijf, wij zijn mensen, wij houden gewoon erg van de uitdagende projecten die het geesteskind zijn van onze Community. Wij zijn capabele en liefdevolle mensen en wij kunnen, werk voor. Opslaan. Publiceren. Onthouden. Als ontwikkelaars kunnen we ons elke manier voorstellen om dit te bereiken. Wie zijn de kandidaten, welke manieren vraagt u? We beschrijven de kandidaten graag in meer detail, zodat jij en mede sollicitanten ze kunnen bekijken. Zorg ervoor dat u hun technische vaardigheden en ideeën bekijkt. Er zit veel potentieel in deze mensen. Intelligent, sympathiek, geselecteerd door de ontwikkeling gemeenschapJa. Waarom vraagt u om C++? Zit u hier vast in de “oude gebruiken”?