Hoe moet je etiketten verkopen?

Producten stickeren

Wij ontwerpen, ontwikkelen en produceren stickers/etiketten voor merken van kleding tot de grote sportevenementen, hotels of restaurants. Soms zijn er geen stickers meer beschikbaar omdat weinig klanten ze gekocht hebben en in dat geval moeten we er meer maken, ook al is het voor een nulprijs. Dit deel is hetzelfde voor elk merk. We plakken gratis stickers op dingen waar we een commercieel belang bij hebben, en wanneer dingen duurder worden, moeten we de nodige stappen ondernemen om ze tegen de marktprijs te verkopen. Wij doen dit door partners te hebben die hetzelfde gebied als wij bezitten – b.v. ijshockeyballen op ledencontracten.

Wij werken samen en leveren producten tegen een prijs die 30-50% lager ligt dan onze gebruikelijke prijs voor stickers en etiketten. Wij kiezen hiervoor omdat wij weten dat het product vele markten heeft en vanwege de hoge kwaliteit – voor een product met stickers en etiketten die voldoen aan wetten, industrienormen, elke marktvraag en mogelijke werkomstandigheden zoals 24 uur per dag, zouden veel stickers en etiketten nodig zijn en onze productie zorgt ervoor dat werknemers veel geld kunnen besparen. Wij prijzen ook dienovereenkomstig en hebben niet meer dan 2 stickers per kilo nodig. Het is mogelijk om bestellingen te plaatsen in soorten van grote volumes zoals over 1000 als product met verschillende sticker maten, of om te bestellen voor borden gemaakt door meerdere bedrijven met verschillende stijlen en kleuren.

Het is belangrijk om je van veel dingen bewust te zijn als je producten bestelt bij een leverancier: de vraag, de trends, de normen die steeds veeleisender en hoogkarakteristieker worden enz. De Twentse Stalenmakerij zal, alleen als het mogelijk is, voldoen aan uw wensen zoals die op de website staan afgedrukt. Het kan ook gemakkelijker zijn om producten naar de fabriek te brengen als ze eenmaal besteld zijn, omdat we verwachten dat elke bestelling binnen 2-5 dagen binnen is. Onze gemiddelde verwerkingstijd voor stickers en etiketten is 11-14 werkdagen. In sommige gevallen zal het een dag of twee langer zijn. Maar het bestellen van roestvrijstalen stickers en etiketten kan in de meeste gevallen tot 14 werkdagen duren. Wij moeten de volgende resultaten bereiken: a) Het wordt snel bij u afgeleverd. Dit kan enkele dagen tot 2 weken duren, afhankelijk van het tijdstip waarop de producten worden besteld en de precieze aard ervan.

b) Als u het beu bent om dagelijks stickers en etiketten aan te brengen, hoeft u ons niet te dwingen om dit haastig te doen.

c) Wij laten het u zelf zien: wij willen de focus op uw product houden. Nodig ons uit voor een productiegesprek om te zien wat er gebeurt. De Twentse Stalenmakerij laat geen mastering toe. Het is een echte toeleveringsketen en elke fase van de creatie van het product of de aankomst bij de klant wordt geregistreerd door de fabrikant, de originele fabriek van het product, de fabrikant van de verpakking en alle marketing partners. U kunt deze informatie vinden op de website “Testimonial” en op de widgets “Verzending en levering”. We kunnen zeggen dat er geen enkel compromis over de kwaliteit wordt gemaakt en onze zeer nauwe samenwerking met de fabrikant vereenvoudigt ons werk. Het is vermeldenswaard dat alle producten van Twentse Stalenmakerij worden verzonden in een flexibele verpakking zoals karton, uienvellen dozen, glas of acryl en zelfs op kartonnen kokers. Als u vragen heeft over de verpakking, dan kunt u die naar eigen inzicht stellen. U ontvangt dan een product dat het beste bij uw inrichting past.