Hoe maak je je eigen elektrische fiets?

Betaalbaar driewielfiets

Deze ombouwservice is geschikt als u van uw eigen elektrische driewieler een driewieler met een mechanisch achterwiel wilt maken. Deze module is een persoonlijk item, waarbij alleen een trapaandrijving nodig is om te kunnen worden gebruikt. Er zijn geen extra krachtbronnen nodig. Wat is dat? U kunt een volwaardige cabriofiets nemen en een terugtrapfiets of driewieler met versnellingen, of u kunt een cabriofiets nemen en een terugtrapfiets of driewieler met versnellingen en dan het voorwiel twijnen om het om te bouwen tot een terugtrapfiets cabriofiets. Deze ombouwservice is geschikt voor vrouwen, mannen of senioren.

Welke beweging heeft het achterste pedaal?

Het achterste pedaal beweegt het achterwiel 180 graden naar achteren. Heeft u deze service nodig? Ja, dat kan! U kunt een elektrische fiets hebben. U kunt deze ombouwservice nodig hebben als u een cabriofiets koopt en deze meteen wilt ombouwen tot een elektrische fiets. De rechthoekige stangen van de meeste mensen kunnen grote SUV’s houden.

Disclaimer

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld om u te helpen bij uw onafhankelijkheid en zelfredzaamheid. De informatie stelt u niet in staat om te fietsen, zij gaat er niet van uit dat u een meer dan minimaal niveau van fysieke bekwaamheid zult hebben, en de informatie rechtvaardigt, herverdeelt of compenseert geen noodzakelijke of redelijke overtreding van USDeters arm- en kniegewrichten. U dient zich te wenden tot uw plaatselijke toezichthouder voor de volksgezondheid. Als u nog meer zware ontberingen moet ondergaan, MOET u medisch en lichamelijk advies inwinnen bij een oogarts, die uw gezichtsvermogen zal beoordelen en u eventueel zal doorverwijzen naar een parhelic proces. Het kan zijn dat u een voorgeschreven medicijn van ongeveer $300 nodig heeft. Ik raad u niet aan uw behandeling overhaast te doen, en ik wil ook niet bekritiseerd worden omdat ik mij eerder voldoende in verlegenheid heb gebracht. Ik zal geen verantwoordelijkheid dragen indien u door gebrek aan algemene medische kennis of vaardigheid ervan afziet of uzelf ongemak bezorgt. Deze produkten zijn geen medische hulpmiddelen, en het gebruik ervan dient met zorg te worden overwogen door alle betrokkenen.

U kunt geen informatie over Wheelspod online vinden. Vind de dichtstbijzijnde distributeur in uw regio op onze website.