Het kiezen van de juiste camera

Camerasysteem Uithoorn

Als u van plan bent om voor het eerst bewakingscamera’s aan uw huis of bedrijf toe te voegen, moet u goed nadenken over de soorten video’s die u nodig hebt en de afstand waarop u wilt dat uw bewakingscamera’s worden geplaatst. Uw keuze van camera’s en hun specificaties zullen bepalen of u de bovengenoemde voordelen krijgt of niet.

Er zijn 3 hoofdtypen camerasystemen. Het eerste type werkt hetzelfde als een fototoestel dat foto’s neemt. Het tweede type werkt enigszins in dezelfde richting. Het derde type is het beste van allemaal.

Dit zijn de basistypes bewakingscamera’s. Elk type heeft zijn voor- en nadelen. Het tweede type heeft het voordeel dat het meer bedreven is in afstandsopnamen. Hierdoor kan de operator zich selectief richten op een bedreiging of vermeende bedreiging. Het derde type is het beste van allemaal voor het daadwerkelijk opnemen van beelden.

Als u de camera’s in de kamer installeert, denk er dan aan dat ze niet als Televisiecamera’s kunnen worden gebruikt. Als u de camera’s buiten gebruikt, houd er dan rekening mee dat ze niet erg goed zijn bij slecht weer. Afstand is ook een beperking van sommige soorten camera’s.

Hier zijn er een paar wanneer u overweegt welke camera het meest geschikt is voor uw behoeften. De beste weddenschap zou zijn om met u een veiligheidsprofessional te raadplegen. De professional kan u helpen kiezen tussen een B-kostbaarder CCTV en een A opgenomen CCTV.

Pas op voor de bewering “de camera’s nemen geen foto’s van het gezicht”

Sommige wel. Maar de camera’s kunnen zowel IMags als bewegende beelden maken. Het enige verschil is dat je TV geen gezichtsbeelden laat zien. Als u wat privacy wilt zonder camera, raad ik u een nanny camera aan. Een nanny camera is een aparte camera van uw TV, dus het kan zijn dat u onderzoek moet doen om de beste prijs voor dit item te vinden.

Zorg ervoor dat u begrijpt waar u aan begint als u beveiligingscamera’s kiest. Een televisiecamera zal niet de taak vervullen waarvoor u een camera nodig hebt. Als u op zoek bent naar gezichtsbescherming zonder een camera, zijn draadloze camera’s uw beste keuze.

Er zijn verschillende niveaus van beveiligingscamera’s. Uw keuze zal afhangen van uw budget en uw camerabehoeften. Hoe meer camera’s u heeft, hoe duurder het zal zijn. De meeste zijn in staat om ongeveer twaalf tot twintig camera’s te doen. Er zijn echter modellen die een nog grotere keuze aan camera’s kunnen hebben.

Gemiddeld worden er ongeveer drie soorten camera’s voor thuis gebruikt:

CCD – die de beelden opnemen van een sensor van het CCD-type – zijn het goedkoopst, het kleinst en het eenvoudigst in het gebruik. Zij zijn geschikt voor normaal weinig licht of slaap/waak, en zijn meestal verkrijgbaar in maten tussen vijfhonderd dollar en vijfduizend dollar.

CMOS – die bestaan uit miljoenen pixels, gecreĆ«erd uit een array van veroordeelde CCD-type sensoren – zijn groter, zwaarder en trager dan CCD-type camera’s. Zij zijn geschikt voor donkere omgevingen en kunnen grotere beelden opnemen. Momenteel is het meest gebruikelijke formaat een Doremi Jetdirect 8×10″ camera die voor ongeveer vierhonderd dollar wordt verkocht.

Uw keuzes zijn bijna beperkt tot M362 en kleiner. Mining Hewlett Packard. Sluit een kabel van de camera aan op uw PC of laptop via de USB-poort op de camera en u zult in staat zijn IP- of TCP/IP-signalen van de camera te ontvangen of uit te voeren. Een softwaretoepassing genaamd Purity werkt met HP-camera’s en stelt u in staat alle functies van de camera op uw PC te bekijken. De kabel en camera hebben ook een werfverkoopfunctie bij Hewlett Packard.

U kunt ook kijken naar andere merken zoals Tricom, naast Compaq, Sony en Fujitsu. Het is de moeite waard andere merken te onderzoeken terwijl u beslist over een camera. Misschien vindt u een andere besparingsmarge. U zou bijvoorbeeld een Sony-model kunnen vinden voor aanzienlijk minder dan de merkconcurrent.

Accu’s en laders zijn ook accessoires die u moet onderzoeken. U kunt een lader gebruiken om de levensduur van een aangesloten batterij te verlengen of u kunt een batterij met een lange levensduur aanschaffen. Er is een indicator in de camera om u de stroomstatus te vertellen. U zult verbaasd zijn dat u de beeldkwaliteit van een compactcamera van betere kwaliteit kunt krijgen door eenvoudigweg de tas te verwisselen waarin u de camera vervoert. Als u de lens niet mooi vindt, kunt u de tas verwijderen, zodat u gemakkelijk van lens kunt wisselen.

Er komen meer beelden op een kleinere ruimte en u zult merken dat een point-and-shoot compactcamera u een betere kwaliteit biedt dan zijn vergelijkbare DSLR-camera. Wanneer u een compactcamera koopt, laat u de harde schijf los om plaats te maken voor de verzameling van meer beelden die u op uw geheugenstick hebt staan. Vind tijd om je vaardigheid voor het waarnemen van contrast te ontwikkelen. goed.

Lees meer

alarmsysteem