Digitale druktechnologie

Digitaal printen Tilburg

Losse vellen papier worden gebruikt bij het afdrukken van documenten die niet veel pagina’s vereisen, zoals een formulier, een brief, een brochure, een wenskaart, een poster enz. Vaak worden dit soort documenten gebruikt voor persoonlijk gebruik en niet voor commercieel gebruik. In bedrijven die afhankelijk zijn van productiviteit kan het gebruik van dit soort documenten echter voordelig zijn.

Elk bedrijf of organisatie heeft een specifiek type document dat zij dagelijks moeten produceren. Wat het document ook is, het hebben van een machine die het kan produceren is altijd voordelig voor bedrijven. Naast het hebben van meer kantoorruimte, kunnen printers u ook helpen kosten te besparen en de communicatie tussen werknemers te verbeteren.

Digitale printtechnologie heeft het proces van het printen van documenten uiterst eenvoudig en snel gemaakt. Dit betekent dat u kunt printen en kopiëren met snelheden die tot 25% hoger liggen dan met andere soorten printers. Met digitaal printen kunt u printen vanaf de computer, waardoor het eenvoudiger wordt om te printen vanaf uw USB-poort of vanaf uw mobiele telefoon.

Er zijn verschillende digitale druktechnieken beschikbaar voor verschillende doeleinden. De verschillende soorten digitaal drukwerk omvatten:

1. Enkelvoudig bestand afdrukken

Dit type digitaal drukproces is de basisfunctie voor afdrukken met één bestand. Hier worden de gegevens rechtstreeks op de computer opgeslagen. Het is vergelijkbaar met het fotokopiëren van een document, maar heeft een beperking. U kunt de informatie van een ander bestand niet in dit bestand kopiëren.

2. Afdruk van één deel

Dit is een mix van de technologie “afdrukken in één bestand” en “afdrukken in één deel”. Dit is het beste voor documenten die u door mensen wilt laten lezen, maar die niet bedoeld zijn voor kopieën. Het nadeel is echter dat mensen die de foto’s bekijken het verschil niet zullen kunnen zien tussen de originele gegevens en de kopieën.

3. gemarkeerde afdruk

Dit is de meest gangbare digitale afdruktechnologie en stelt u in staat de bovenste Siamese postzegels af te drukken, die wettelijk vereist zijn voor het verzenden van post op grond van artikel 5 en 6 van de postwetten. Uw printer moet ook FFF (Fine Film Projection Font) afdrukken ondersteunen voor elk type document dat uit beelden bestaat.

4. Direct thermisch

Voor zeer kleine documenten die niet veel toner vereisen, kunt u kiezen voor een direct thermische printer. Deze zijn perfect voor het afdrukken van barcodes of naamplaatjes. De voordelen van een Direct Thermal-printer zijn dat ze zeer snel en nauwkeurig zijn.

5. ingebouwde kioskmachine

Dit type digitale printtechnologie kan zeer geschikt zijn voor het printen van kiosken op consumentenniveau. Deze printers hebben een ingebouwde camera. Het beeld wordt naar de camera gestuurd en dan op het papier. Dit type printer zal het volledige beeld op het papier afdrukken tot een pagina of een banner. Je kunt de machine gewoon instellen en hij zal het afdrukken. Het is net alsof u uw eigen persoonlijke printer hebt, behalve dat hij verborgen is en mensen niet kunnen zien dat hij er is.

6. Optimale bruikbaarheid

Een andere reden waarom veel mensen voor dit type printer kiezen, is dat zij vinden dat het hun beste optie is om documenten af te drukken. Je kunt hem zo ongeveer instellen en vergeten. Hoewel het waar is dat veel printers op dezelfde manier kunnen afdrukken, is de mate van optimalisatie bij dit model het grootst. U kunt geheugenruimte besparen, afdrukfouten voorkomen, en het belangrijkste…gewoon de voorbeelden uitzetten.

Lees meer

visitekaartjes